Mobiliuju telefonu, audio ir video aksesuarai

  • Padidinti šriftą
  • Šrifto dydis p/nutylėjimą
  • Sumažinti šriftą

Atminties kortelių skaitytuvas

Email Spausdinti PDF

 

Atminties kortelė, kartais vadinama „flaš“ kortele (angl. flash memory card, storage card) - tai kortelės formos skaitmeninių duomenų laikmena. Naudojama duomenims kaupti bei perkelti skaitmeniniuose fotoaparatuose, muzikos grotuvuose, kompiuteriuose.
Atminties kortelių skaitytuvas yra įtaisas, turinčios USB sąsają, susipažinimo su atminties kortelės duomenis, pavyzdžiui, "CompactFlash (CF), Secure Digital (SD) arba" MultiMediaCard "(MMC). Kortelių skaitytuvas naudojamas ne tik duomenims nuskaityti, bet ir įrašyti į kortelę.


Card Reader      

Norėtume Jums pasiūlyti USB atminties kortelių skaitytuvą, kuris nuskaito tokių tipų korteles: 

 CF1, CF2, SD, MMC1, MMC2, MS, DUO, XD, SM, MD, MS Pro, MS ProDUO, Micro Driver.

 CF CompactFlash (CF) - patikimas paplitęs kortelių formatas. Techniškai patogu jį realizuoti, kadangi jo sąsaja artima kietųjų diskų sąsajai. Talpiausios šio tipo kortelės paprastai lenkia kitų tipų korteles. Foto aparatuose paprastai naudojamas 3,3 mm storio CompactFlash Type I. Šio standarto atmaina yra Microdrives - 5,0 mm storio CompactFlash Type II kortelėje sumontuotas kietasis diskas. Tokie įrenginiai labiau kaista ir yra jautresni mechaniniams pažeidimams, tačiau gali būti talpesni ir santykinai pigiau kainuoti.
SD Secure Digital (SD) yra plačiai paplitęs kortelių tipas, leidžiantis integruoti papildomas funkcijas, susijusias su duomenų saugumu. Jos pasižymi dideliu duomenų perdavimo greičiu, yra talpios, pigios ir geros kokybės. Šiuo metu populiariausios.
MiniSD - sumažinta SD kortelių atmaina, dažnai naudojama MP3 grotuvuose, mob. telefonuose.
MicroSD tai mažiausia iš SD kortelių serijos, dažnai naudojama mobiliuose telefonuose. Šio tipo kortelės gana brangios.
MMC MultiMediaCard (MMC) yra visa kortelių tipų grupė: MultiMediaCard (MMC), SecureMultiMediaCard (SecureMMC, saugi MMC), Reduced Size MultiMediaCard (RS-MMC, sumažinta MMC), ir MultiMediaCard+ (MMC+). Pastarosios yra naujos, bei talpesnės ir greitesnės. MMC kortelės atrodo panašiai kaip ir SD, tik yra plonesnės ir turi mažiau kontaktų.
XD Picture Card yra labai mažų kortelių formatas, naudojamas Olympus, Fujifilm ir Toshiba fotoaparatų ir jų priedų gamintojų. Nors šios kortelės kol kas nepriskiriamos praeities kortelių tipui, tačiau tame pačiame segmente geresnes pozicijas užima SD ir MMC kortelių atmainos. 

 

Kaina  - (nėra prekyboje)

Informacija, kaip padaryti užsakymą rasite čia: Prekių užsakymas. 

 

 

Atnaujinta Trečiadienis, 11 Gegužė 2016 19:33  

Klaipedos fechtavimo klubas